• 1
 • 2
 • 3
 • 4

Preus i Promocions

VEURE ALTRES DESCOMPTES


 

 • DIMECRES AL CINEMA

  LA TEVA ENTRADA PER NOMÉS 4,50€*

   

  *Promocióvàlida a Ocine Sant Celoni, Arenys, Aqua i Tudela. Totselsdimecres NO festius la teva entrada per només 4.50€. Promoció vàlida fins el 28-02-2018. Per projeccions 3D s’had’abonar el suplement. Preu per entrada. Promoció no vàlida per projeccions especials ni esdeveniments. Les pel·lícules que s’estrenen en dimecres poden estar exemptes d’aquesta promoció, aplicant-se el preu nomal de l’entrada. Promoció no acumulable a altres ofertes.

 


  

 •  DESCOMPTE FIDELITY

  AMB LA TEVA FIDELITY PLUS, LA TEVA ENTRADA PER NOMÉS 6,20 € (DE DILLUNS A DIVENDRES) o 7,20 € (DE DIVENDRES A DIUMENGE, no festiu ni vigilia de festiu)

   

   *Promoció vàlida en Ocine Mendibil. La teva entrada per 6,20 € de dilluns a dijous, no festius ni vigília de festiu i 7,20 € de divendres a diumenge, festius i vigília de fiestivo. Màxim 2 entrades per Ocine Fidelity Plus. Preu per entrada. Les entrades han de ser per a la mateixa sessió i pel·lícula. Promoció no vàlida per a projeccions especials ni esdeveniments. Per projeccions 3D s'haurà d'abonar el suplement. No acumulable amb altres ofertes. Promoció vàlida fins al 28-02-2018.

 

 


  

 •  Vine a Ocine a celebrar el teu aniversari a partir de 8€/nen!

   

  -8€ promoció ANIVERSARI DE CINEMA BÀSIC inclou: entrada de cinema*, crispetes salades** de 90g i refresc 50cl o aigua 50cl.

  -9€ promoció ANIVERSARI DE CINEMA PLUS inclou: entrada de, crispetes salades** de 90g, refresc 50cl o aigua 50cl i bossa de llaminadures (100g).

  -Per gaudir de la promoció el mínim de persones és de 10 nens/es (entre 3 i 13 anys) + 1 adult.

  -Promoció vàlida tots els dies de la setmana.

  Per a més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / reserves: a les taquilles del cinema

   

  *Per a projeccions 3D, Atmos i butaques VIP s'ha d'abonar el suplement

  **Les crispetes dolces tenen suplement dolç

 


 

 • PACK FAMILIAR

 • Preu Adult 7.00€. Preu Nen (menor de 13 anys) 5.00€ -preu entrada-.
 • Sempre 2 adults i mínim 1 nen, màxim 4 nens. Compra mínima 3 entrades. En el moment de comprar les entrades de la promoció “pack familiar” han d’estar presents els adults i els nens que se’n vulguin beneficiar. Totes les entrades han de ser per la mateixa pel·lícula i sessió. Vàlid cada dia de la setmana només per sessions fins a les 21:59h. Promoció no vàlida per esdeveniments, projeccions especials ni venda anticipada, per projeccions 3D s’ha d’abonar el suplement. No acumulable amb altres ofertes.